Primele vaccinări urmează să aibă loc în perioada 27-29 decembrie, după ce Comisia Europeană a aprobat distribuirea în Uniunea Europeană a vaccinului împotriva covid-19 al alianţei Pfizer/BioNTech, în urma undei verzi a Agenţiei Europene a Medicamentului, a anunţat preşedinta CE Ursula von der Leyen, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţia Europeană a Medicamentului a evaluat acest vaccin în mod minuţios şi a conchis că este eficient împotriva covid-19”, a anunţat luni von der Leyen, la câteva ore după unda verde a EMA.

”Pe baza acestei evaluări ştiinţifice, noi am procedat la autorizarea (vaccinului) pe piaţa Uniunii Europene”, a adăugat ea.

Ursula von der Leyen a precizat că primele vaccinări împotriva covid-19 în Uniunea Europeană urmează să aibă loc în perioada 27-29 decembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.