Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, republicanul Paul Ryan, care l-a susţinut cu reticenţă pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, l-a felicitat pentru victorie şi a admis că acesta a câştigat un “mandat” pentru a-şi implementa agenda, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acesta trebuie să fie un moment de iertare, nu o perioadă de acuzaţii”, a spus Ryan într-o conferinţă de presă.

Ryan a admis că victoria lui Trump a “dat peste cap politic” şi şi-a exprimat speranţa că noul preşedinte va colabora cu Congresul dominat de republicani.

Într-un discurs rostit la Janesville, în Wisconsin, Ryan i-a mulţumit omului de afaceri new-yorkez pentru că a contribuit, prin influenţa sa, la asigurarea majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor.

Ryan a declarat că vrea să fie preşedinte în noul Congres şi şi-a exprimat speranţa că se va întâmpla acest lucru. El s-ar putea confrunta, însă, cu opoziţie din partea republicanilor nemulţumiţi că l-a criticat pe Trump şi nu a făcut campanie pentru el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.