Preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola va participa, duminică la Chişinău, la a Adunarea „Moldova Europeană”, la invitaţia preşedintei Republicii Moldova Maia Sandu, potrivit unei informări a Preşedinţiei Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această duminică, preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola va fi la Chişinău pentru a se adresa Adunării «Moldova Europeană». În întâlnirile pe care le va avea cu preşedinta Republicii Moldova Maia Sandu şi prim-ministrul Dorin Recean, aceasta va reitera sprijinul Parlamentului European pentru Republica Moldova şi parcursul european al acestei ţări”, a scris purtătorul de cuvânt al preşedintei PE, Jüri Laas, vineri pe Twitter.

Adunarea Naţională „Moldova Europeană” va avea loc duminică, începând cu ora 11.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.