Unul dintre cei doi bărbaţi morţi în campusul Universităţii California din Los Angeles este posibil să fie autorul atacului armat, a declarat şeful poliţiei locale citat de Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, surse apropiate anchetei au declarat că poliţia a descoperit un bilet de adio şi o armă după atac.

Potrivit primelor informaţii, atacatorul este un bărbat alb, de 1,80 metri înălţime, îmbrăcat în geacă şi pantaloni negri.

Cel puţin doi bărbaţi au murit după ce autorul atacului a deschis focul, dar nu se cunosc identităţile lor.

Autorităţile au plasat oraşul Los Angeles în alertă tactică şi au trimis sute de ofiţeri în campusul Universităţii California.

Imagini filmate din elicopter au arătat studenţi în şir indian, cu mâinile în aer, ieşind din campus.

Poliţiştii sunt ajutaţi de agenţi FBI şi ai Biroului pentru Alcool, Tabac, Arme şi Explozibili.

“Toţi oamenii din campus au început să fugă şi am început să fug şi eu”, le povestit o studentă de 21 de ani, Mehwish Khan, care s-a ascuns în bibliotecă. “Toată lumea era cinfuză. Am intrat în clădire şi nimeni nu ştia ce se întâmplă (...). Mulţi oameni au crezut că este o glumă sau un exerciţiu”, a adăugat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.