Căutarea victimelor incendiului de la Grenfell Tower, din Londra, ar putea dura luni de zile, a declarat joi un şef al Poliţiei londoneze, adăugând că speră că bilanţul nu va creşte de la 17 morţi la un număr cu trei cifre, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comandantul Stuart Cundy a avertizat că o parte dintre victimele incendiului este posibil să nu fie identificate niciodată.

Poliţia a anunţat că 17 oameni au murit în incendiu şi că bilanţul probabil că va creşte. Întrebat dacă numărul final va fi avea două sau trei cifre, Cundy a răspuns : “Mi-ar plăcea să sper că nu va fi cu trei cifre”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pompierii au stins joi ultimele flăcări în imobilul cu 24 de etaje şi acţionează în vederea asigurării imobilului pentru a continua să caute victime.

Familii întregi au fost date dispărute încă..

Comandanta pompierilor londonezi Dany Cotton a declarat pentru Sky News că ar fi un miracol ca cineva să mai fie găsit în viaţă înăuntru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.