Un automobil Ferrari de culoare roşu în valoare de 250.000 de euro şi un întreg arsenal de arme, inclusiv revolverele şi o sabie japoneză, au fost confiscate după arestarea a 12 membri ai celei mai mari bande de traficanţi de droguri din Madrid, a anunţat, duminică, poliţia spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Naţionale a Spaniei, la gruparea criminală, una extrem de violentă, s-au găsit şi 600 kg de cocaină.

Aproximativ 700.000 de euro în numerar au fost confiscaţi, alături de 20 de maşini scumpe, inclusiv Ferrari.

Un "avocat al drogurilor" a îndeplinit sarcini legale pentru organizaţie, inclusiv spălarea banilor, în timp ce membrii bandelor foloseau nume de cod pentru a se referi la alţi membri ai organizaţiei sau la apartamentele utilizate pentru depozitarea cocainei.
 
Membrii grupării locuiau în proprietăţi de lux.
 
"Potrivit anchetatorilor, a fost cea mai mare organizaţie de distribuţie a cocainei din capitala Spaniei", a anunţat poliţia într-un comunicat.
 
Un filmuleţ al al poliţiei a arattă ofiţerii care au scos o geantă plină cu numerar dintr-un compartiment ascuns în tavanul unui apartament în timpul unui raid.
 
Liderul grupării, care este din Maroc, a stabilit legături între bandele de droguri din Columbia, Maroc, Spania şi nordul Europei.
 
Poliţia spaniolă a lucrat cu omologii din Columbia la operaţiune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.