Poliţia din Rio de Janeiro a reţinut luni doi suspecţi pentru violarea unei tinere de 16 ani, care afirmă că a fost atacată de peste 30 de bărbaţi, relatează Reuters, care precizează că alte patru persoane sunt vizate de mandate de arestare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre suspecţi, Rai Souza, în vârstă de 22 de ani, s-a predat luni poliţiei, potrivit autorităţilor. Un al doilea, un jucător de fotbal de 20 de ani, Lucas Perdomo, a fost arestat.

Autorităţile braziliene caută cel puţin 30 de persoane, suspectate că au violat o adolescentă din Rio de Janeiro, după ce videoclipul atacului sexual a fost postat pe reţele de socializare de către unul dintre violatori.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, a fost drogată după ce s-a deplasat la locuinţa prietenului ei şi susţine că s-a trezit într-o casă diferită, fiind înconjurată de zeci de bărbaţi.

Atacul sexual i-a şocat pe cei mai mulţi brazilieni, iar mai multe grupuri de activişti au organizat proteste faţă de agresiune. Alţii, însă, susţin că tânăra i-a provocat pe agresori prin modul în care s-a îmbrăcat.

Potrivit autorităţilor, multe cazuri de viol nu sunt raportate de brazilience, care se tem şi cred că vor fi învinuite pentru agresiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.