Poliţia spaniolă a percheziţionat apartamentul familiei unui adolescent, presupusul şofer al camionetei în atacul sângeros de pe promenada de la Barcelona, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vecini ai familiei Oukabir din nordul localităţii Ripoll spun că nimeni nu era acasă atunci când a sosit poliţia, vineri dimineaţa.

Uşa apartamentului familiei Oukabir de la primul etaj a fost spartă de autorităţi.

Presa spaniolă scrie că Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani, este şoferul camionetei care a ucis 13 oameni la Barcelona.

Fratele său, Driss Oukabir - un cetăţean francez de origine marocană - s-ar fi dus la poliţie să raporteze că i-au fost furate documentele.

Primarul din Ripoll Jordi Molle a declarat că documentele au fost găsite într-un vehicul folosit în atentatul de la Barcelona.

Ripoll, care se află la 90 de minute distanţă - cu maşina - nord de Barcelona, este o localitate liniştită şi bogată, cu 10.000 de locuitori, situată în zona centrală deluroasă a regiunii spaniole Catalonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.