Preşedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidenţiale, în timpul unei vizite în oraşul său natal, Chicago, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trecătorii l-au aclamat pe Obama, care a fost senator de Illinois, înainte de a deveni şef al statului, la intrarea în centrul de vot anticipat din centrul Chicago.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Zâmbind, şeful statului a dat mâna cu angajaţii din secţia de vot şi le-a mulţumit pentru “munca remarcabilă”, înainte de a se îndrepta spre aparatul electronic de vot.

“Acum nu mă pot vedea, nu-i aşa?”, a întrebat Obama, în timp ce a ascuns, în glumă, aparatul de reporterii aflaţi în apropiere.

Obama a făcut campanie pentru candidata democrată Hillary Clinton.

Obama va petrece weekendul la Chicago, unde va lua parte la două evenimente de strângere de fonduri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.