O sticlă de whisky semnată de preşedinte-ales Donald Trump a fost vândută cu 6.000 de lire sterline (7.334 de dolari) la o licitaţie în Scoţia, o sumă de două ori mai mare decât cea aşteptată, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump a semnat ambalajul acestui whisky GlenDronach, dintr-un singur tip de malţ, îmbuteliat în 2012, pentru a marca inaugurarea Trump International Golf Links în Aberdeenshire.

Whisky-ul provine dintr-o ediţie limitată şi a fost distilat în 1985.

McTear's Auctioneers din Glasgow a anunţat că un cumpărător canadian a câştigat sticla în urma unei licitaţii puternice.

Laurie Black, un expert în whisky, declară că "GlenDronach este un whisky uimitor în sine, iar legătura cu Trump a dat acestei sticle un impuls prezidenţial”.

Trump deţine terenuri de golf la Aberdeenshire şi Turnberry.

Potrivit postului STV News, Colin Plint, un pilot canadian în vârstă de 57 de ani, care a participat la licitaţie pentru a-şi vinde propriul whisky, este cel care a cumpărat sticla de whisky.

El a declarat pentru STV News că nu a intenţionat să liciteze iniţial pentru sticla Trump. Doar 504 astfel de sticle au fost produse, precizează postul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.