Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, le-a declarat luni reporterilor că nu există niciun plan ca preşedintele Joe Biden să călătorească în Ucraina, chiar şi după călătoria primei doamne Jill Biden în această ţară, în weekend, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Călătoria lor este puţin diferită, cred că ştiţi cu toţii. Nu este nicio călătorie planificată în prezent”, a spus Psaki reporterilor, adăugând că preşedintelui Joe Biden „i-ar plăcea să meargă în Ucraina, dar nu este nimic planificat în acest moment”.  
 
Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a mai menţionat că ”Prima Doamnă nu ar fi plecat dacă nu ne-am simţi confortabil cu aranjamentele de securitate”, garantându-i siguranţa şi a călătorit în regiune „pentru că a vrut să meargă de Ziua Mamei.
 
Psaki a precizat că Jill Biden a considerat important să arate poporului ucrainean că războiul trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal şi că poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.