Rusia şi China nu-şi folosesc vaccinurile împotriva covid-19 ca ”instrument de influenţă” pe scena internaţională, declară vineri Kremlinul, în urma unor acuzaţii din Occident în acest sens, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi nu suntem absolut deloc de acord (cu aceste acuzaţii) potrivit cărora Rusia şi China folosesc pandemia noului coronavirus şi problematica vaccinurilor ca instrumente de influenţă”, respinge un purtător de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

Şeful diplomaţiei franceze Jean-Yves Le Drian a denunţat vineri un război al influenţei în centrul căruia se află vaccinul împotriva covid-19 căruia i se livrează atât Moscova, cât şi Beijingul.

”China şi Rusia duc o politică de influenţă prin vaccinul (împotriva covid-19), înainte să-şi vaccineze propiriile populaţii”, a dennţat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.