Mama celor patru copii găsiţi în viaţă în junglă, în Columbia, la 40 de zile după prăbuşirea avionului în care se aflau, a supravieţuit patru zile după accident, relatează AFP, citându-l pe soţul femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fiica mea mi-a spus că mama ei a fost în viaţă timp de patru zile”, a declarat Manuel Miller Ranoque Morales în faţa spitalului militar din Bogota în care sunt internaţi copiii.

Înainte să moară, mama le-a spus copiilor: “Plecaţi!”. Ea le-a mai spus că poate îl vor găsi pe tatăl lor şi el le va arăta iubirea de părinte, aşa cum a făcut-o şi ea.

Cei patru copii indigeni, Lesly (13 ani), Soleiny (9 ani), Tien Noriel (5 ani) şi Cristin (un an) au fost găsiţi în viaţă, vineri după-amiază, de către salvatori. Ei erau în junglă de la prăbuşirea avionului Cessna 206 la bordul căruia călătoreau împreună cu mama lor, cu pilotul şi cu un apropiat. Cei trei adulţi au decedat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.