Ministrul lituanian al Apărării Arvydas Anušauskas l-a ironizat pe preşedintele rus Vladimir Putin, cu ocazia zilei de naştere a liderului de la Kremlin. Anušauskas a afirmat că Putin a primit de ziua lui ”o masă nouă şi un binoclu” şi a precizat că ”lituanienii strâng bani pentru nişte «artificii»”, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi (n.r. vineri), Putin, cu ocazia zilei sale de naştere, a primit o masă nouă şi un binoclu pentru comunicarea cu vizitatorii. Lituanienii strâng bani pentru nişte «artificii»”, a scris oficialul lituanian pe contul său de Twitter.

Ministrul lituanian al Apărării Arvydas Anušauskas a făcut referire la fotografiile de la întâlnirile lui Putin cu liderii mondiali, printre care Emmanuel Macron, în cadrul cărora cei doi lideri au stat aşezaţi la distanţă unul de celălalt la o masă mare, rotundă.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a trimis săptămâna aceasta o felicitare de ziua de naştere preşedintelui rus Vladimir Putin, felicitându-l pentru ”distrugerea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”, acesta fiind cel mai recent semn al aprofundării legăturilor dintre cele două state.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.