Ministrul german al Finanţelor Christian Lindner a fost testat pozitiv covid-19, la Washington, unde se afla pentru a participa la adunările de primăvară ale Fondului Mondial Internaţional (FMI) şi Băncii Mondiale (BM), anunţă un reprezentant al ministerului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Christian Lindner a participat la oreuniune a miniştrilor Fnanţelor şi guvernatorilor băncilor centrale din statele mebre G20 şi la o reuniune a G7 înante de a fi testat pozitiv covid-19, precizează oficialul citat.

Germania prezidează în prezent G7.

”Ministrul (Finanţelor Christian Lindner) este bine, are doar simptome uşoare”, anunţă oficialul, care nu precizează dacă acesta intenţionează să se întoarcă joi la Berlin, aşa cum s-a prevăzut.

Teste covid-19 ale ministrului, efectuate marţi, înainte de plecarea la Washington, şi miercuri, la sosirea în capitala americană au fost negative, anunţă ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.