Downing Street a anunţat duminică faptul că a angajat discuţii în vederea creşterii numărului şi prelungirii duratei sesiunilor de dezbateri în Parlament, cu scopul de a-şi asigura suficient timp în vederea adoptării tuturor textelor necesare înainte de Brexit, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem conştienţi că este vorba despre un calendar exigent. Ca măsură de precauţie, ne aflăm, aşadar, în discuţii preliminare pe tema prelungirii duratei sesiunilor, însă doar dacă acest lucru este necesar”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Guvernului.

Dezbaterile ar putea, astfel, să se prelungească până la miezul nopţii lunea, să fie prelungite cu aproape cinci ore marţea sau să aibă loc vinerea - ceea ce nu se întâmplă de obicei - până la data Brexitului, 29 martie.

O vacanţă parlamentară de opt zile, de la 15 la 24 februarie, ar putea să fie suprimată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.