Ministrul Mediului din Marea Britanie, Michael Gove, a declarat că „regretă profund” că a consumat cocaină acum peste 20 de ani, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a declarat pentru Daily Mail că a consumat cocaină la mai multe „evenimente sociale” pe vremea când lucra ca jurnalist. Gove a afirmat că această „greşeală” nu ar trebui să îi afecteze candidatura pentru postul de lider al Partidului Conservator.
 
Membrii partidului vor vota un nou lider după ce premierul Theresa May a demisionat.
 
Gove, cel care a fost şi ministru al Justiţiei din 2015 până în 2016, este unul dintre cei 11 candidaţi din Partidul Conservator care s-au înscris în cursa pentru a o înlocui pe May, câştigătorul urmând a fi anunţat la sfârşitul lunii iulie.
 
Gove a declarat pentru Mail: „Am consumat droguri cu mai multe ocazii la evenimente sociale acum peste 20 de ani. Pe vremea aceea lucram ca jurnalist. A fost o greşeală. Mă uit înapoi şi îmi doresc să nu fi făcut acest lucru”.
 
„Cred că toţi politicienii au avut o viaţă înainte de politică. Cu siguranţă când lucram ca jurnalist nu m-aş fi gândit că voi intra în politică. Nu am acţionat gândindu-mă la acest lucru. Întrebarea este acum dacă oamenii ar trebui să se uite la palmaresul meu de politician şi să se întrebe: «Este această persoană potrivită să conducă acum?»”, a afirmat Gove.
 
„Am văzut cât rău fac drogurile şi de aceea regret profund deciziile pe care le-am luat”, a adăugat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.