Marea Britanie a raportat marţi 59.610 cazuri de Covid-19, cele mai multe de la începutul lunii ianuarie, confruntându-se, potrivit premierului Boris Johnson, cu ”un val” de infecţii cu varianta Omicron, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul infecţiilor noi de Covid-19 este al cincilea ca mărime de la declanşarea pandemiei, în martie anul trecut.

Datele mai arată că au avut loc 150 de decese într-un interval de 28 de zile de la rezultatul pozitiv al testelor pentru noul coronavirus.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Numărul pacienţilor care au fost internaţi între 4 şi 10 decembrie a crescut cu 10% comparativ cu cele 7 zile anterioare, fiind spitalizate 5.925 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.