O nouă interdicţie de circulaţie urmează să fie impusă la Kiev - de sâmbătă seara şi până luni dmineaţa -, anunţă sâmbătă primarul capitalei ucrainene Vitali Kliciko, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comandamentul Militar a decis să consolideze interdicţia de circulaţie. Ea va dura de sâmbătă, de la ora (locală) 20.00 (şi ora României), până luni, la ora (locală) 7.00 (şi ora României)”, anunţă într-o postare pe Telegram Kliciko.

Numai vehicule cu permise speciale pot circula pe timpul interdicţiei, iar locuitorii pot ieşidin case doar pentru a se duce în adăposturi atunci când sună alarmele, anunţă el, citat de CNN.

Transportul public, magazinele, farmaciile şi staţiile de alimentare cu carburant nu fucnţionează pe timpul interdicţiei de circulaţie, precizează Kliciko.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.