Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un atac cu cuţitul într-un tren din vestul Japoniei, iar poliţia a anunţat că a arestat un bărbat suspectat de comiterea atacului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele - un conductor de tren în vârstă de 20 de ani şi doi pasageri în vârstă de 20, respectiv 70 de ani - au fost transportate la spital cu răni care nu le pun viaţa în pericol, a declarat pentru AFP pompierul Tetsuya Sakagami.

Suspectul, în vârstă de 37 de ani, avea asupra lui trei cuţite atunci când a fost arestat la staţia Rinku Town, în vestul regiunii Osaka, a declarat pentru AFP poliţia locală. El a fost arestat pentru tentativă de omor şi a recunoscut deja că a comis atacul de duminică dimineaţa, a precizat poliţia, adăugând că încă investighează motivul acestuia.

Infracţiunile violente sunt rare în Japonia, unde rata omuciderilor este scăzută, iar legislaţia privind armele de foc este una dintre cele mai stricte din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.