Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost supus sâmbătă unor controale medicale la un spital din Israel, dar se afla în stare bună, a anunţat biroul său. Nu există indicii privind o eventuală predare a puterii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netanyahu, la 73 de ani cel mai longeviv lider al ţării, s-a plâns de dureri în piept. El era pe deplin conştient în drum spre spitalul Sheba din oraşul Tel Hashomer şi a intrat pe picioare în sala de urgenţe, a precizat postul de televiziune israelian Channel 12. Premierul nu era sedat şi nu era în curs nicio procedură pentru a-l declara în incapacitate.

Un scurt comunicat al biroului său a confirmat că premierul se află la Sheba şi arată că este în stare bună şi că este supus unei evaluări medicale.

Potrivit The Times of Israel, Netanyahu s-a plâns de o uşoară ameţeală, după ce în urmă cu o zi a stat câteva ore în aer liber, în condiţii de căldură mare.

Tel Hashomer este aproape de oraşul costier Caesarea, unde Netanyahu are o reşedinţă privată.

La începutul lunii octombrie, Netanyahu s-a îmbolnăvit în timpul postului evreiesc de Yom Kippur şi a fost spitalizat pentru scurt timp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.