Un incident îngrijorător a avut loc sâmbătă în Germania, relatează cotidianul Bild, citat de La Libre Belgique. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a atacat copii ucraineni în Einbeck, în landul Saxonia Inferioară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiei, trecătorul a tras mai întâi de păr o fetiţă, apoi a luat un copil de zece ani şi l-a aruncat peste balustrada unui pod, în canal. Băiatul s-a lovit de grinzile de fier ale podului, rănindu-se la cap şi la piciorul stâng. Suspectul a aruncat apoi cu o sticlă în nefericita victimă aflată dedesubt, rănind-o de data aceasta în umăr. După ce a făcut acest lucru, suspectul a fugit de la locul faptei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii, cel mai probabil, suspectul este un "vorbitor de limbă rusă", întrucât acesta le-ar fi spus copiilor ucraineni: "Ar fi trebuit să vorbiţi în limba rusă". El a afirmat apoi că "Ucraina a început războiul".

Poliţia, care încă îl caută pe vinovat, a deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.