Hong Kong renunţă de miercuri la mandatul de utilizare a măştilor, a anunţat şeful executivului John Lee, punând astfel capăt ultimei restricţii majore a centrului financiar Covid, în timp ce încearcă să iasă din pandemie, anunţă AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oraşul a fost unul dintre ultimele locuri din lume care a impus acoperirea feţei în aproape toate mediile publice, toţi cei cu vârsta de peste doi ani trebuind să poarte una sau să fie sancţionaţi cu o amendă de până la 10.000 de dolari HK (1.275 de dolari). "Anunţ că cerinţa de mascare va fi complet anulată începând de mâine, 1 martie, inclusiv pentru interior, exterior şi (în) transportul public", a declarat Lee într-o scurtă conferinţă de presă marţi. El a adăugat că spitalele şi căminele de bătrâni îşi pot impune propriile restricţii.

Obligaţia de purtare a măştilor a fost impusă în urmă cu trei ani şi a rămas în vigoare timp de aproape 1.000 de zile. oraşul a fost unul dintre ultimele locuri din lume care a impus acoperirea feţei în aproape toate mediile publice, toţi cei cu vârsta de peste doi ani fiind obligaţi să poarte una sau riscă o amendă de până la 10.000 de dolari HK (1.275 de dolari). "Anunţ că cerinţa de mascare va fi complet anulată începând de mâine, 1 martie, inclusiv pentru interior, exterior şi (în) transportul public", a declarat Lee într-o scurtă conferinţă de presă marţi.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a adăugat că spitalele şi căminele de bătrâni îşi pot impune propriile restricţii. Mandatul privind masca a fost impus în urmă cu trei ani şi a rămas în vigoare timp de aproape 1.000 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.