Greta Thunberg, adolescenta suedeză cunoscută la nivel internaţional pentru activismul ei pentru mediu, a făcut un apel, sâmbătă, către americani, să îl voteze pe candidatul democrat Joe Biden la alegerile prezidenţiale de luna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mă implic niciodată în politica de partid. Însă alegerile care urmează în SUA sunt dincolo de asta. Din perspectiva climatului, este foarte departe de a fi de ajuns şi mulţi dintre voi bineînţeles că aţi susţinut alţi candidaţi. Dar... ştiţi,, la naiba! Organizaţi-vă şi convingeţi-i pe toţi să îl voteze pe Biden”, a scris Thunberg pe Twitter.

Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc la 3 noiembrie, scrutin la care se vor înfrunta preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump şi fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.