Cea de-a doua dezbatere dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale americane, Donald Trump şi Joe Biden, programată să aibă loc pe 15 octombrie, de la distanţă, a fost anulată, a anunţat vineri seară Comisia pentru Dezbateri Prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frank Fahnrenkopf, co-preşedinte al comisiei a declarat pentru NBC News, că atâta timp cât ambele echipe de campanie au spus că au alte planuri, evenimentul coordonat din Miami nu va mai avea loc.

Trump a anunţat vineri, după ce Comisia a spus că dezbaterea va fi de la distanţă, că nu participă, apoi democratul Joe Biden a fost de acord să apară în seara respectivă la ABC pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Mai multe reţele de televiziune sunt interesate să îl aibă pe Trump invitat la un astfel de program. 

„Comisia se va concentra pe pregătirea dezbaterii finale, programate pentru 22 octombrie”, a transmis organizaţia într-un comunicat.

Prima dezbatere dintre republicanul Trump şi democratul Biden a avut loc săptămâna trecută şi a fost marcată de insulte şi întreruperi. Ea a fost caracterizată de marea parte a presei internaţionale drept „un dezastru”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.