Preşedintele american Donald Trump s-a adresat unui grup de sute de susţinători ai săi, sâmbătă, de la balconul Casei Albe, el spunând că se simte foarte bine şi că noul coronavirus va fi eradicat în curând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei, pentru acest eveniment au existat peste 2.000 de invitaţii.

“Vă mulţumesc  foarte mult şi menţineţi acest entuziasm. Trebuie să votăm, trebuie să scăpăm de ei. Mă simt foarte bine şi sunt onorat de acest protest paşnic de susţinere a incredibililor bărbaţi şi femei din poliţie, a tuturor celor care au colaborat atât de bine cu noi, şi a comunităţii noastre de culoare, a comunităţii noastre hispanice... Vă mulţumesc tuturor pentru rugăciuni. (..) Nu îi putem permite ţării noastre să devină o naţiune socialistă. Şi asta s-ar întâmpla, sau mai rău. Vreau să ştiţi că naţiunea noastră va învinge acest virus chinez. Vaccinul va dispărea curând. Prin puterea spiritului american, ştiinţa şi medicina vor eradica virusul chinez”, a spus Trump.

El a continuat cu un mesaj politic împotriva rivalului său de la alegerile prezidenţiale, Joe Biden, şi vorbind despre reuşitele din mandatul său. Trump a menţionat că dacă opoziţia de acum va căpăta putere, “va lansa o cruciadă” împotriva poliţiei.

“Suntem aici pentru a le transmite un mesaj tuturor poliţiştilor, de orice rasă şi culoare, vă susţinem şi vă iubim”, a mai afirmat Trump.

Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi a fost spitalizat câteva zile. El a revenit la Casa Albă luni seară.

Echipa sa de campanie a anunţat, sâmbătă, potrivit AFP, că Trump va participa la două mitinguri electorale suplimentare săptămâna viitoare: la Johnstown (Pennsylvania) marţi şi la Des Moines (Iowa) miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.