Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă, sâmbătă, în şase oraşe din Germania, pentru a cere o distribuire mai corectă a banilor de la guvern în scopul gestionării situaţiei legate de creşterea preţurilor la energie şi a costurilor de întreţinere, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii au mărşăluit la Berlin, Dusseldorf, Hannover, Stuttgart, Dresda şi Frankfurt afişând mai multe mesaje, unele legate de inflaţie, altele de energia nucleară şi altele cu privire la subvenţii la energie pentru cei săraci.

Potrivit Greenpeace, au participat la manifestaţii aproximativ 24.000 de persoane. La Berlin au protestat 1.800 de oameni.

Parlamentul german a aprobat vineri un pachet de sprijin de 200 de miliarde de euro pentru protejarea companiilor şi gospodăriilor de impactul creşterii preţurilor la energie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.