Germania a expulzat 40 de diplomaţi ruşi din cauza atrocităţilor petrecute la Bucea, lângă capitala Ucrainei, Kiev, şi a anunţat că pregăteşte măsuri suplimentare împreună cu aliaţii, informează presa germană, potrivit BBC. Moscova a anunţat că va răspunde deciziei Berlinului, a informat agenţia de presă rusă Interfax, conform Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şefa diplomaţiei germane, Annalena Baerbock, a adăugat că Berlinul îşi va spori, de asemenea, sprijinul pentru forţele armate ale Ucrainei.

Cadavrele unor civili au fost găsite pe străzile din Bucea. Reporterul BBC din oraş a fost la subsolul unei case unde au fost găsite cinci cadavre - bărbaţi cu mâinile legate care păreau să fi fost împuşcaţi.

Rusia a reacţionat la decizia Germaniei de a expulza 40 de diplomaţi ruşi şi a anunţat că va răspunde Berlinului, a informat, luni, agenţia de presă rusă Interfax, citând Ministerul rus de Externe, relatează Reuters.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.