George W. Bush şi soţia sa, Laura, nu au completat buletinele de vot în alegerile prezidenţiale de marţi, a anunţat un purtător de cuvânt al fostei familii prezidenţiale, dezminţind informaţiile vehiculate anterior în presă, relatează CSB News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest lucru înseamnă că niciun fost preşedinte american în viaţă nu a votat pentru Donald Trump.

Anterior, moderatoarea conservatoare de radio Rush Limbaugh a declarat pentru The Washington Examiner că George W. Bush şi soţia sa, Laura, au votat pentru Hillary Clinton.

În septembrie, presa a scris că şi fostul preşedinte american George H.W. Bush, tatăl lui George W. Bush, a decis să o voteze pe democrata Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale.

După ce Jeb Bush s-a retras din cursa pentru învestitura republicană, în februarie, familia s-a ţinut în general la distanţă de luptele de pe scena politică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.