Coaliţia Democratică împotriva lui Trump a depus plângere la New York vizându-l pe fiul candidatului republican la prezidenţiale, Eric Trump, care a publicat pe Twitter o fotografie cu el completându-şi buletinul de vot, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postarea a fost ştearsă, dar a reprezentat încălcarea unei legi veche de un secol în statul New York, care interzice publicarea votului. Legea a fost interpretată ca interzicând fotografiile făcute de telefon mobil şi selfie-urile.

„Încă o dată, familia Trump a acţionat ca şi cum legea nu li s-ar aplica”, a declarat directorul Coaliţiei, Scott Dworkin.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Când o altă celebritate a făcut acelaşi lucru, a fost criticat de presă. Nu ar trebui să ignorăm gafa gravă a lui Eric Trump”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.