Regele Charles şi-a amintit de regretata regină în prima sa Zi a Mamei de la moartea acesteia. O fotografie care îl arată pe rege când era bebeluş în poala reginei a fost publicată duminică de familia regală pe reţelele de socializare, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aceştia au distribuit, de asemenea, o fotografie cu Camilla, regina consort, alături de mama sa. Ambele imagini au fost însoţite de un mesaj prin care se urează o Zi a Mamei specială "tuturor mamelor de pretutindeni şi celor cărora poate le este dor de mamele lor astăzi".
 
 
"Ne gândim la voi", scria în mesaj.
 
Aceasta a fost prima Zi a Mamei de la moartea regretatei regine, care a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.
 
Prinţul şi prinţesa de Wales au postat, de asemenea, duminică, imagini cu Catherine alături de cei trei copii ai ei. într-o fotografie, ea este fotografiată aşezată într-un copac cu prinţul George, în vârstă de 9 ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 4 ani.
 
O altă imagine o arată pe Catherine ţinându-l în braţe pe prinţul Louis.
 
 
Fotografiile au fost însoţite de un mesaj pe care scrie: "La mulţi ani de Ziua Mamei din partea familiei noastre către a voastră".
 
Mama Camilei, Rosalind Shand, a murit în 1994 din cauza bolii osoase osteoporoză, la vârsta de 72 de ani. După moartea mamei sale, Camilla a încercat să contribuie la creşterea gradului de conştientizare a acestei afecţiuni prin mai multe vizite la unităţile de ososodoraţie din spitalele din Marea Britanie.
 
În cadrul unei ceremonii care va avea loc la Westminster Abbey din Londra, pe 6 mai 2023, Regele Carol al III-lea va fi încoronat alături de Camilla.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.