Facebook a transmis miercuri, printr-un purtător de cuvânt, că a remarcat o creştere a mesajelor prin care sunt elogiate violenţele care au avut loc în Washington pe 6 ianuarie şi tot mai multe semne de posibile noi violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a blocat în mod repetat conţinutul prin care americanii sunt chemaţi înarmaţi pentru a participa la adunări în capitalele de stat şi în Washington DC în următoarea săptămână.

În plus, Facebook a primit mai multe cereri legale din partea FBI referitor la date ale utilizatorilor suspectaţi că au pătruns săptămâna trecută în Capitoliu, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Aproximativ 15.000 de trupe ale Gărzii Naţionale se află în Washington, potrivit NBC News, pentru a preveni şi acţiona în cazul unor posibile incidente.

Miercuri, Camera reprezentanţilor votează punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru „instigare la insurecţie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.