Preşedintele Donald Trump se va prezenta la o obişnuită vizită medicală prezidenţială pe 12 ianuarie, a anunţat Casa Albă, scrie The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data examinării a fost confirmată joi de către o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.

Preşedinţia a anunţat anterior că şeful statului urma să se prezinte la control anul acesta, la Centrul Militar Naţional Medical Walter Reed.

Rezultatele examinării vor fi făcute publice după vizită, a precizat Sanders.

Miliardarul în vârstă de 71 de ani a făcut publice puţine informaţii despre starea sănătăţii sale.

În campania electorală, gastroenterologul său a dat publicităţii o scrisoare de patru paragrafe, în care afirma că va fi ”cea mai sănătoasă persoană aleasă vreodată”.

Trump a apărut la “The Dr. Oz Show”, unde a spus că se simte nemaipoment, făcându-şi publice analizele cu privire la colesterol şi de depistare a cancerului.

Locatarul Casei Albe a ajuns în centrul atenţiei în urmă cu câteva săptămâni, după ce a părut că s-a exprimat cu dificultate într-un discurs.

Casa Albă a spus că avea gura uscată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.