Vicepreşedintele EgyptAir Ahmed Adel a revenit asupra declaraţiei pe care a făcut-o compania şi a anunţat joi seara, la CNN, că fragmentele găsite în largul Insulei Karpathos nu provin de la zborul MS804, care a dispărut de pe ecranele radarelor joi dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne corectăm cu privire la găsirea epavei, pentru că ceea ce am găsit nu face parte din avionul nostru. Astfel încât căutarea continuă", a declarat Adel în emisiunea "The Lead with Jake Tapper".

El a precizat că EgyptAir nu este implicată în operaţiunile de căutare şi că primeşte informaţii de la autorităţile elene şi armata egipteană, însă nu a oferit detalii despre fragmentele găsite în mare sau despre modul în care a primit informaţia anterioară.

Compania egipteană a anunţat anterior, într-un mesaj în arabă postat pe Twitter, "descoperirea unor fragmente care ar putea fi ale zborului MS804"

La bordul avionului se aflau 56 de pasageri şi zece membri ai echipajului şi de securitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.