Armata americană a găsit epava unui avion de luptă de tip F-35, pe care a căutat-o aproape 24 de ore, pe Coasta de Est, după ce pilotul s-a catapultat în weekend din motiv încă necunoscut, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Militari, ”în coordonare strânsă cu autorităţile locale, au descoperit un câmp de fragmente în comitatul Williamsburg”, în statul South Carolina, a anunţat într-o postare pe X baza militară Joint Base Charleston.

Descoperirea acestei aeronave militare de vârf - în valoare de 80 de milioane de dolari (75 de milioane de euro) - a pus capăt unor căutări în toate direcţiile ale autorităţilor americane de duminică după-amiaza.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Autorităţile le-au cerut locuitorilor din regiune să le ajute să localizeze preţioasa epavă, devenind ţinta unor ironii pe Internet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.