O maşină la bordul căreia se afla echipa de securitate a premierului australian Scott Morrison s-a răsturnat, joi, iar patru dintre agenţii din maşină au fost răniţi şi conduşi la spital, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşina s-a răsturnat în urma unui accident cu altă maşină, în timp ce Morrison se afla în campanie în Tasmania, în vederea alegerilor de la 21 mai, anunţă într-un comunicat poliţia acestui stat.

Vehiculul în care se aflau agenţii a fost grav avariat, însă viaţa agenţilor răniţi nu este în pericol, precizează poliţia.

Scott Morrison şi-a anulat ultimele vizite de joi după accident, însă nu a fost nici implicat şi nici rănit în accident, anunţă Guvernul.

Premierul îi prezintă pe agenţii care-l protejează atât pe el, cât şi pe membrii familiei sale, drept ”altruişti, profesionişti şi incredibil de generoşi”.

”Sper să prmesc alte veşti bune despre starea sănătăţii lor”, declară el, citat într-un comunicat.

Guvernul dă asigurări că cei patru ofiţeri erau conştienţi atunci când au fost transportaţi la spital.

Poliţia locală ancheta în continuare cu privire la accident.

Este neclar dacă maşina de securitate urma vehiculul premierului atunci cnd a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.