Doi gemeni s-au născut în ani diferiţi, înainte şi la miezul nopţii dintre ani, la Natividad Medical Center de la Salinas, în California, scrie presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fatima Madrigal, care locuieşte la Greenfield, în California, l-a născut pe Alfredo Antonio Trujillo la ora locală 23.45 la 31 decembrie 2021.

Un sfert de oră mai târziu, la miezul nopţii, la 1 ianuarie 2022, ea a născut-o pe Aylin Yolanda Trujillo.

Spitalul, care estimează că un asemenea eveniment are o şansă de una la două milioane să aibă loc, a publicat o imagine cu cei doi gemeni.

”Este o nebune să spui că sunt gemeni şi că nu-şi sărbătoresc ziua de naştere în aceeaşi zi”, a declarat mama bebeluşilor, care are alţi trei copii. ”Am fost surprinsă şi fericită ca ea să vină la miezul nopţii”, a adăugat ea.

”Este una dintre cele mai memorabile naşteri din cariera mea”, a declarat, la rândul său, într-un comunicat, dr. Ana Abril Arias.

”A fost o adevărată plăcere să-i ajut pe aceşti doi micuţi să vină pe lume în 2021 şi în 2022. Ce mod incredibil de a începe anul!”, a conchis ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.