Doi austrieci dispăruţi în timpul inundaţiilor recente din Grecia au fost confirmaţi morţi, deoarece testele ADN efectuate pe două cadavre recuperate au confirmat identitatea lor, a anunţat, sâmbătă, Ministerul austriac de Externe într-un comunicat, fără a le da numele, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este de datoria noastră tristă să anunţăm moartea a doi cetăţeni austrieci în Grecia", a transmis ministerul într-o scurtă declaraţie.

"Rezultatele analizelor ADN au confirmat că este vorba despre cele două persoane dispărute de la inundaţiile grave", a adăugat sursa citată.

Furtuna Daniel a devastat Grecia timp de trei zile, la sfârşitul celei mai călduroase veri înregistrate vreodată, făcând noi distrugeri după incendiile mortale din urmă cu câteva săptămâni.

Cincisprezece persoane şi-au piertdut viaţa în urma inundaţiilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.