Ţinutele lui Brigitte şi Emmanuel Macron de la ceremonia de transfer a puterii au făcut duminică obiectul unei comunicări precise, un semn al prudenţei noului cuplu prezidenţial, după necazurile lui François Fillon la acest capitol, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anturajului cuplului, costumul albastru închis purtat de noul şef al statului este un model de la Jonas&Cie, un magazin situat în Sentier, un cartier cu tradiţie în confecţionarea textilelor de la Paris.

Preţul costumului noului preşedinte al Franţei, anunţat de anturaj, este de 450 de euro.

Preţul este foarte departe de cel al costumelor pe măsură, în valoare de mii de euro, ale lui François Fillon, care i-au adus fostului premier al lui Nicolas Sarkozy, care a candidat şi a fost eliminat din turul întâi al alegerilor prezidenţiale, critici dure în timpul campaniei electorale.

În ceea ce priveşte ţinuta lui Brigitte Macron, anturajului noului preşedinte a precizat că ansamblul de culoarea lavandei - o fustă scurtă şi o haină la două rânduri - a fost ”creată special pentru această ocazie de către creatorul francez Nicolas Ghesquière de la casa Louis Vuitton”.

”Această ţinută şi geanta Vuitton care o însoţeşte i-au fost împrumutate”, a subliniat anturajul.

Louis Vuitton, o casă franceză de modă de lux, îi împrumută lui Brigitte ţinute de mai multe luni şi este autoarea ţinutei purtate de noua Primă Doamnă duminica trecută, la Luvru, unde Emmanuel Macron şi-a sărbătorit prima seară ca preşedinte-ales.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.