Statele Unite au înregistrat 1.568 de decese din cauza coronavirusului în 24 de ore, totalul victimelor fiind de 78.746, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit universităţii din Baltimore, au fost depistate 1.309.164 de cazuri în ţara cea mai afectată de pandemie.

Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo a semnalat pe Twitter sîmbătă decesul a "trei tineri newyorkezi", la o dată care nu a fost precizată, de o boală inflamatorie cu simptome asemănătoare maladiei Kawasaki, probabil legată de Covid-19. "Deşi este rar, le cerem părinţilor să fie vigilenţi", a scris el. 

Potrivit mass-media americane, doi oficiali din domeniul sănătăţii publice au intrat în carantină după ce au fost în contact cu persoane contaminate: Robert Redfield, directorul Centrului de prevenţie a bolilor infecţioase (CDC), şi Anthony Fauci, epidemiologul care consiliază Casa Albă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.