Poliţia britanică a anunţat că ofiţeri antiterorism se vor ocupa de ancheta privind bărbatul înarmat cu un cuţit arestat vineri în faţa Parlamentului, dar nu a declarat incidentul drept de natră teroristă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a folosit un pistol cu electroşocuri împotriva bărbatului, care a vrut să scoată un cuţit în timp ce alerga spre ofiţeri care păzeau una dintre porţile Parlamentului, din centrul Londrei, au povestit martori.

“Deocamdată este prea devreme pentru a înţelege motivaţia, deci nu l-am declarat drept un incident terorist”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Metropolitane.

“Însă, ţinând cont de loc, de circumstanţe i de evenimentele recente tragice, Comandamanetul de Contraterorism va ancheta incidentul”, au adăugat autorităţile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.