Cel puţin patru persoane au fost ucise joi în regiunea Ucraineană Herson (sud), anunţă preşedinţia ucraineană ne, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei membri ai unei familii au fost ucişi în locuinţa lor, la Berîslav, într-un bombardament, a anunţat adjunctul şefului de cabinet al lui Volodimir Zelenski, Kirilo Timoşenko.

”Aceasta este toată josnicia şi răutatea Rusiei. Dimineaţa vorbesc despre un «armistiţiu de Crăciun», iar după-amiaza omoară o întreagă familie. Cu ce-au greşit soţul, soţia şi fiul lor în vârstă de 12 ani? Faptul că sunt ucraineni?”, denunţă într-o postare pe Telegram Timoşenko.

Consilierul prezidenţial se referă la îndemnul Partiarhului Bisericii Ortodoxe Ruse Chiril la un armistiţiu cu ocaiza Crăciunului după rit vechi, înainte ca preşedintele rus Vladimir Putin să anunţe un armistiţiu de Crpciunul după ti vechi, vineri şi sâmbătă.

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost ucis într-un bombardament la Herson, anunţă şeful Administraţiei Militare a regiunii, Iaroslav Ianuşevîci.

Armata ucraineană a recucerit oraşul Herson în noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.