Treisprezece persoane, inclusiv şapte copii, au murit într-un vast incendiu, într-un imobil locuit, în centrul Philadelphiei, în estul Statelor Unite, au anunţat miercuri pompierii, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru moment, bilanţul este 13 (morţi)”, a anunţat un reprezentant al pompierilor, care precizează că acest bilanţ poate creşte.

Potrivit unui reprezentant al pompierilor, Craig Murphy, ”şapte copii” se află între victime.

”A fost teribil, (...), este un bilanţ teribil”, a adăugat el într-o conferinţă de presă improvizată, difuzată în direct pe Twitter.

Pompieri din Philadelphia au sosit la faţa locului la ora locală 6.40 (13.40, ora României) şi au înfruntat ”un incendiu intens provennd de la etajul doi al unei case” cu trei niveluri.

”Au fost necesare 50 de minute pentru a controla focul”, au anunţat e într-un mesaj postat pe Twitter.

Acest incendiu tragic a avut loc în cartierul central şi rezidenţial Fairmont, unde se află marile muzee din Philadelphia.

Presa americană scrie că imobilul în care a izbucnit incendiul aparţine Primăriei din Philadelphia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.