Cancelarul german Olaf Scholz a căzut în timp ce făcea jogging şi s-a ales cu vânătăi pe faţă, ceea ce l-a făcut să anuleze unele întâlniri din acest weekend, a anunţat sâmbătă guvernul Germaniei, potrivit AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un răspuns transmis prin e-mail la o întrebare privind incidentul, guvernul a precizat că liderul german, în vârstă de 65 de ani, a avut "un mic accident la sport" şi a anulat întâlnirile de duminică în regiunea centrală Hesse, unde la 8 octombrie au loc alegeri. Dar întâlnirile sale de săptămâna viitoare nu vor fi afectate.

Ziarul Frankfurter Rundschau, din Hesse, a fost primul care a relatat incidentul de sâmbătă. Acesta a citat un parlamentar proeminent din partea social-democraţilor de centru-stânga ai lui Scholz, Michael Roth, care l-a invitat pe cancelar în oraşul său natal Heringen şi a planificat un eveniment de discuţii cu acesta duminică.

Scholz conduce Germania din decembrie 2021. Anterior, el a fost ministru de finanţe şi al muncii, dar şi primar al oraşului Hamburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.