Cel puţin cinci persoane au fost ucise la Liov în bombardamente masive, joi, potrivit unui nou bilanţ prezentat de autorităţile locale, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bilanţ anterior anunţa patru morţi.

Guvernatorul regiunii, Maksim Kozîţki, anunţă că cea de a cincea victimă, un bărbat, a fost găsită sunb dărâmături, într-o zonă rezidenţială, în districtul Zolociv.

Pe de altă parte, cel puţin trei persoane au fost rănite în vestrul Kievului, a anunţat joi, într-o postare pe Telegram primarul Vitali Kliciko.

El anunţa anterior că două persoane au fost rănite la Kiev.

”La ora (locală 8.40 (şi ora României), trei victime în districtul Sviatoşînski primeau îngrijirile necesare. Explozia a distrus cinci maşini şi a avariat alte 15. În plus, faţade ale clădirilor din apropiere au fost avariate”, anunţă Kliciko.

El a anunţat anterior că o serie de explozii au avut loc în districtul Holosiivskii, în sudul Kievului, şi că 15% din oraş nu avea curent, în urma întreruperii alimentării cu electricitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.