Poliţia australiană a anunţat luni arestarea unui bărbat care a rănit mai multe persoane, la Sydney, la două zile după un atac cu cuţitul soldat cu şase morţi şi 12 răniţi în acest oraş, relatează AFP şi The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele prezintă ”răni care nu le pun viaţa în pericol”, anunţă poliţia.

Ambulanţieri declară AFP că patru persoane au fost rănite luni.

Presa locală scrie că acest nou atac a avut loc într-o biserică.

Un episcop şi credincioşi au fost înjunghiaţi în acest atac, anunţă poliţia, relatează The Associated Press.

Atacul a avut loc luni seara (ora locală), în timpul unei slujbe televizate, precizează poliţia.

O înregistrare video postată pe reţele de socializare surprinde un bărbat îmbrăcat în negru apropiindu-se de episcopul Bisericii Cristos Bunul Păstor, la periferia Wakely, pe care-l înjunghie repetat în cap şi în partea superioară a corpului.

Membri ai comunităţii ţipă şi sar în ajutorul episcopului.

Ambulanţa din New Soith Wales anunţă că a acordat îngrijiri unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care prezenta mai multe tăieturi, pe care l-a condus la spital, şi că a acordat îngrijiri la faţa locului altor trei persoane care prezentau una sau mai multe tăieturi.

”O vastă intervenţie a poliţiei este în curs. Publicul este îndemnat să evite zona”, anunţă Poliţia.

Australienii erau luni sub şocul unui atac al unui bărbat, care a înjunghiat mortal şase persoane într-un centru comercial foarte frecventat, la Sydney, şi a rănit alte peste 12 persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.