Trei migranţi ilegali au fost ucişi şi alţi câţiva răniţi, sâmbătă, în Austria, când duba în care se aflau şi care încerca să scape de poliţia de frontieră s-a răsturnat, relatează agenţia de presă austriacă APA, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în Burgenland, în apropiere de graniţa cu Ungaria. Douăzeci de persoane, inclusiv copii, erau înghesuite în spatele camionetei. Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi, iar şoferul a fost arestat, potrivit APA. .

Ministerul austriac de Interne a anunţat, în luna mai, distrugerea unei reţele care a introdus ilegal zeci de mii de imigranţi, în principal sirieni, din Ungaria în Austria.

În 2015, 71 de cadavre, inclusiv ale unor copii, au fost găsite într-un camion sigilat în care se sufocaseră. Se pare că aceştia muriseră în timpul tranzitului către Ungaria, dar au fost descoperiţi pe partea austriacă a graniţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.