Un model belarus, Anastasia Vaşukevici, care susţine că deţinea informaţii despre legături între Rusia şi echipa de campanie a lui Donald Trump a declarat vineri că i-a dat aceste informaţii miliardarului rus Oleg Deripaska, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vaşukevici a afirmat că a avut 16 ore de înregistrări audio şi video în care Deripaska, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, vorbea despre un amestec în alegerile americane.

Ea a postat înregistrări video în care Deripaska discuta despre relaţiile ruso-americane cu un oficial guvernamental de rang înalt.

Vaşukevici a declarat vineri pentru AP că a avut înregistrările, dar că a hotărât să i le dea lui Deripaska pentru că îl ”priveau” şi pentru că ea ”nu mai voia alte probleme”.

Tânăra a fost arestată şi încarcerată în Thailanda, în februarie 2018, sub acuzaţia de prostituţie, în ceea ce unii consideră o încercare de a o reduce la tăcere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.