Membrii administraţiei Trump însăcinaţi cu supervizarea distribuirii viitorului vaccin împotriva covid-19 nu au informat despre activitatea lor pe nimeni din cadrul echipei preşedintelui ales Joe Biden şi nu intenţionează să facă acest lucru, au anunţat senatori democraţi în urma unei conferinţe telefonice cu Casa Albă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am participat la o conferinţă telefonică cu echipa de distribuire a vaccinului a administraţiei Trump”, a anunat pe Twitter senatorul Chris Murphy.

”Ei au confirmat că nu au informat pe nimeni din echipa preşedintelui ales Biden şi că nu au intenţia să o facă. este potenţial catastrofic”, denunţă el.

Conferinţa, a care au fost invitaţi toţi senatorii, a fost moderată de către generalul Gustave Perna şi doctorul Moncef Slaoui, care conduc Operaţiunea "Warp Speed", lansată în vederea punerii la punct şi distribuirii unui vaccin împotriva covifd-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.