Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitală, după ce a căzut de la etajul unu al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis, potrivit unor surse din Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele citate au precizat că poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare.

Într-unul dintre imobilele percheziţionate locuieşte, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. În momentul în care poliţiştii au intrat în imobil, Adrian Naidin era împreună cu un alt bărbat. Violoncelistul a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat sursele citate.

CITEȘTE ȘI Violoncelistul Adrian Naidin i-a confundat pe poliţişti cu bandiţi: Oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că dau peste un Rai al drogaţilor

Adrian Naidin a suferit politraumatise şi a fost dus la Spitalul Elias din Capitală.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, că muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineaţă, “ca urmare a unui politraumatism”.

“În prezent, pacientul de află în secţia de Terapie Intensivă, este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi primeşte îngrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit”, a mai spus Doina Dimulescu.

Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, aproximativ un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare.

Sursele citate au precizat că Adrian Naidin le-ar fi spus poliţiştilor că el nu avea cunoştinţă despre acea cultură indoor şi nici de drogurile din casă, el locuind acolo cu chirie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.